A HOLISTIC PHARMA egészségvédő készítményei koncentrált és teljes értékű növényi összetevőikkel, holisztikus megközelítéssel teremtenek egészséges szinergiát szervezetünk számára.

Olyan speciális – gyógyászati célra szánt – tápszereket és étrend-kiegészítő készítményeket állítunk elő, melyek megbízhatók és hatásaikról igazolt, természetes eredetű hatóanyagokat tartalmaznak.

Alapelveinknek megfelelve kifejezett figyelmet fordítunk a szakmailag kifogásolhatatlan beszerzési forrásokra, a megkérdőjelezhetetlen tanusítványokra és az állandó minőségre.

MINŐSÉG. TISZTASÁG. MEGBÍZHATÓSÁG.

Filozófiánk és egyben üzleti stratégiánk alapvető része, hogy a termékek olyan gondosan válogatott és szigorú elvek mentén ellenőrzött alapanyagok felhasználásával készülnek, melyek állandó hatékonyságot és biztonságot nyújtanak.

Minden egyes HOLISTIC PHARMA készítmény konstans hatóanyag-koncentrációval és kifogástalan mikrobiológiai értékekkel rendelkezik. Mentesek mindennemű veszélyes vagy kétes eredetű hozzávalótól, adalékanyagtól.

Kizárólag olyan hatóanyagokkal dolgozunk, melyek hatékonyságáról megalapozott szakmai bizonyítékok állnak rendelkezésünkre.

MINŐSÉGPOLITIKAI NYILATKOZAT

A termékfejlesztésnél és a gyártásnál alkalmazott belső minősítési protokollunk az általános elvárásokat felülmúlja, melyeket alapanyag-beszállítóinkkal és önmagunkkal szemben is kompromisszumok nélkül követünk.

Kutatás-fejlesztési és termék gyártási tevékenységünk során hat szakmai alapelv elsődleges figyelembevételével járunk el.

1. ÁRTALMATLANSÁG
3. TUDOMÁNYOS EVIDENCIÁK
4. HATÉKONYSÁG
5. MINŐSÍTETT BESZERZÉSI FORRÁSOK
6. KONTROLLÁLHATÓSÁG

Alapelveinknek megfelelve kifejezett figyelmet fordítunk a szakmailag kifogásolhatatlan beszerzési forrásokra, a megkérdőjelezhetetlen tanusítványokra és az állandó minőségre.

Az általunk használt hatóanyagok és egyéb segédanyagok minden egyes szállítmánya rendelkezik az Európai Unió előírásainak megfelelő laboratóriumi, mikrobiológiai és egyéb tanúsításokkal, melyek szavatolják a deklarált összetételt, a standardizált koncentrációt, a tisztaságot és sterilitást, ill. fertőzésmentességet.

Kizárólag olyan hatóanyagokkal dolgozunk, melyek gyógyszeripari tisztaságúak (minősítésűek), cGMP szabvány és minősítés alapján készülnek, mindezeken túl pedig megfeleltek saját minősítési protokollunknak.

Olyan összetevőkkel dolgozunk, melyeknek hatóanyag-tartalma standardizált, azaz állandósított, és melyek hatékonyságát klinikai vizsgálatok sora támasztja alá. Egyes a HOLISTIC PHARMA termékekben használt hatóanyagok vonatkozásában az előállító cégek szakértői speciális eljárásokat dolgoztak ki annak biztosítására, hogy a hatóanyagok kivonatolása, előállítása során az értékes összetevők sértetlenek és biológiailag aktívak maradjanak.

Mindezek által válik biztosítottá a szervezet számára könnyen felismerhető és könnyen hasznosítható biológiai szerkezet, valamint az állandóság, a biztonság, és a standard hatóanyag-tartalom.

Figyelmeztetés

* Az étrend-kiegészítők nem tekinthetők gyógyszereknek és nem alkalmasak betegségek megelőzésére, kezelésére, gyógyhatással nem rendelkeznek. Fogyasztásuk nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet a szakszerű orvosi ellátást és a gyógykezelést, hanem kiegészíti azokat. Ha valamilyen gyógyszert szed rendszeresen, feltétlenül kérje ki kezelőorvosa véleményét, mielőtt elkezdi szedni az étrend-kiegészítőt, hogy elkerülje az esetleges nem várt kölcsön-, illetve mellékhatásokat. Ezen a honlapon található információk tájékoztató, ismeretterjesztő jellegűek, nem az Országos Gyógyszerészeti Intézet szakvéleményei. Betegségével forduljon orvoshoz! ** Jelen információk nem a HOLISTIC PHARMA Zrt. állításai és megállapításai, hanem az egyes vitaminokról, ásványi anyagokról, nyomelemekről, gyógynövény-kivonatokról, enzimekről, flavonoidokról és egyéb a készítményeinkben felhasznált összetevőkről a tudományos szakirodalomban elérhető, általánosan elfogadott tudományos adatok vagy az EFSA (European Food Safety Authority) által elfogadott egészségre vonatkozó állítások.