Hozzájárulunk a megfelelő egyensúlyi állapot megőrzéséhez
és visszanyeréséhez.

EGÉSZSÉGÜNK VÉDELME

Napjainkban egészségünk védelme fontos feladatunkká vált. Az egészséges táplálkozás, rendszeres testmozgás és az ártalmas anyagok kivédése mellett a mindennapi étrend-kiegészítés elengedhetetlen. Az alapvető vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek pótlása, továbbá egyes növényi hatóanyagok bevitele vitalitásunk és védekező rendszerünk fenntartásának és egészségünk megőrzésének alappillérei.

A tudomány fejlődésének köszönhetően mára elérhetővé váltak számunkra olyan növényi hatóanyagok koncentrált felhasználása, melyek igazoltan képesek elősegíteni és támogatni szervezetünk egyensúlyi állapotának fenntartását és visszanyerését.

TERMÉKEK

A HOLISTIC PHARMA megbízható és hatékony társ kíván abban lenni, hogy szakmailag gondosan összeállított, célzott készítményeivel a kritikus kulcsterületek egyensúlyi állapotához is hatékonyan járuljon hozzá, mint pl. a normál vérnyomás, normál koleszterin- és vércukorszint vagy éppen a megfelelő immunitás elősegítésével. A HOLISTIC PHARMA egészségvédő készítményei koncentrált és teljes értékű növényi összetevőikkel, holisztikus megközelítéssel teremtenek egészséges szinergiát szervezetünk számára. Olyan speciális – gyógyászati célra szánt – tápszereket és étrend-kiegészítő készítményeket állítunk elő, melyek megbízhatók és hatásaikról igazolt, természetes eredetű hatóanyagokat tartalmaznak.

CÉLZOTT TÁMOGATÁS

Étrend-kiegészítőink hatóanyagai hozzájárulnak a szervezetünkben zajló – meghatározott – folyamatok, szervek, ill. funkciók normál és megfelelő működéséhez, azok fenntartásához. Így pl. hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez, a normál mentális teljesítményhez, a szív és az idegrendszer megfelelő működéséhez, a normál májműködés, a normál koleszterin- és vércukorszint, a normál izomfunkció és csontozat és a bőr, haj és a köröm normál állapotának fenntartásához.** Így pl. a CARDIOSAN elnevezésű készítményünkben használunk olyan hatóanyagot, mely részt vesz a normál vérnyomás fenntartásában, a CHOLESTIN termékben olyan mennyiségben formulázunk növényi szterineket, melynek eredményeként, azok csökkentik a vér koleszterinszintjét.**

MINŐSÉG. TISZTASÁG. MEGBÍZHATÓSÁG.

Filozófiánk és egyben üzleti stratégiánk alapvető része, hogy a termékek olyan gondosan válogatott és szigorú elvek mentén ellenőrzött alapanyagok felhasználásával készülnek, melyek állandó hatékonyságot és biztonságot nyújtanak.

Minden egyes HOLISTIC PHARMA készítmény konstans hatóanyag-koncentrációval és kifogástalan mikrobiológiai értékekkel rendelkezik. Mentesek mindennemű veszélyes vagy kétes eredetű hozzávalótól, adalékanyagtól.

MINŐSÉG. TISZTASÁG. MEGBÍZHATÓSÁG.

Olyan összetevőkkel dolgozunk, melyeknek hatóanyag-tartalma standardizált, azaz állandósított, és melyek hatékonyságát klinikai vizsgálatok sora támasztja alá. Egyes a HOLISTIC PHARMA termékekben használt hatóanyagok vonatkozásában az előállító cégek szakértői speciális eljárásokat dolgoztak ki annak biztosítására, hogy a hatóanyagok kivonatolása, előállítása során az értékes összetevők sértetlenek és biológiailag aktívak maradjanak.

Mindezek által válik biztosítottá a szervezet számára könnyen felismerhető és könnyen hasznosítható biológiai szerkezet, valamint az állandóság, a biztonság, és a standard hatóanyag-tartalom.

MINŐSÉG. TISZTASÁG. MEGBÍZHATÓSÁG.

Így egyes mikro- és makrotápanyagok tekintetében, az olcsóbb és kevésbé hatékony vegyületektől, ill. forrásoktól eltérően, olyan az élelmiszer formához közelebb álló, kiemelkedő biológiai hazsnosulással bíró anyagokat használunk, mint pl.:

(magnézium esetén) – tengervízből kivont magnézium, (kalcium esetén) – izlandi vörösalgából kivont kalcium, (jód esetén) – tengeri alga eredetű jód, (szelén esetén) – szelénes élesztő (szerves kötésű szelén), (glükózamin-szulfát esetén) – növényi eredetű glükózamin.

 

MEGJELENÉS

Készítményeink csomagolásán az aktív összetevőkkel kapcsolatos, egészségre vonatkozó állítások minden esetben összhangban vannak az Európai Bizottság 432/2013/EU rendeletében foglaltakkal. A HOLISTIC PHARMA termékek megjelenését az átláthatóság, az egyszerűség és az egyértelműség jellemzi. A HOLISTIC PHARMA-nál alapvető stratégiánk része, hogy termékeink a kompromisszumok nélküli minőség mellett széles körben elérhető árképzést biztosítanak. Legnagyobb részt tabletta vagy keménykapszula formájában kerülnek forgalomba.

 

Figyelmeztetés

* Az étrend-kiegészítők nem tekinthetők gyógyszereknek és nem alkalmasak betegségek megelőzésére, kezelésére, gyógyhatással nem rendelkeznek. Fogyasztásuk nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet a szakszerű orvosi ellátást és a gyógykezelést, hanem kiegészíti azokat. Ha valamilyen gyógyszert szed rendszeresen, feltétlenül kérje ki kezelőorvosa véleményét, mielőtt elkezdi szedni az étrend-kiegészítőt, hogy elkerülje az esetleges nem várt kölcsön-, illetve mellékhatásokat. Ezen a honlapon található információk tájékoztató, ismeretterjesztő jellegűek, nem az Országos Gyógyszerészeti Intézet szakvéleményei. Betegségével forduljon orvoshoz! ** Jelen információk nem a HOLISTIC PHARMA Zrt. állításai és megállapításai, hanem az egyes vitaminokról, ásványi anyagokról, nyomelemekről, gyógynövény-kivonatokról, enzimekről, flavonoidokról és egyéb a készítményeinkben felhasznált összetevőkről a tudományos szakirodalomban elérhető, általánosan elfogadott tudományos adatok vagy az EFSA (European Food Safety Authority) által elfogadott egészségre vonatkozó állítások.